Netflix wil realityserie over Harry en Meghan niet bevestigen

Vorsten

28-09-2020 13:08:25

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn al bezig met een aantal projecten voor hun nieuwe samenwerking met Netflix. Het gerucht dat een realityserie daar een van is, zoals een ingewijde in The Sun beweert, wil de streamingdienst echter niet bevestigen.

De hertog en hertogin van Sussex zijn bezig met het ontwikkelen van een natuurdocumentaireserie en een animatieserie over “inspirerende vrouwen”, laat een woordvoerder van Netflix weten aan Britse media. “Maar we maken over de programmering op dit moment niets bekend.”

Volgens een ingewijde zou het koppel ook van plan zijn een “smaakvolle” realityserie te maken. Die zou echter vooral gaan over hun werk voor goede doelen in plaats van dat hij een kijkje geeft in hun privéleven. Een serie over Harry en Meghan zelf zou ook een opmerkelijke keuze van het stel zijn. Het koppel deed juist een stapje terug binnen het Britse koningshuis voor wat meer privacy.

Begin deze maand werd bekend dat het koppel een megadeal met Netflix heeft gesloten. Harry en Meghan, die naar verluidt 150 miljoen daarvoor hebben gekregen, gaan de komende jaren documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen maken.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord