Nieuwe foto van Catherine op haar 38e verjaardag

Vorsten

09-01-2020 12:56:54

Catherine, de hertogin van Cambridge, viert donderdag haar 38e verjaardag en dat laat Kensington Palace niet onopgemerkt voorbijgaan. Op sociale media verscheen op haar verjaardag een nieuwe foto van de echtgenote van prins William. De Britten feliciteren haar massaal.

Catherine is voor de foto gekleed in een spijkerbroek, een blauwwit geruit shirt en een lichtgrijze trui. De foto lijkt te zijn genomen bij Anmer Hall, het landhuis van William en Kate in Norfolk. “Bedankt iedereen voor alle lieve berichten op de verjaardag van de hertogin van Cambridge”, luidt het bijschrift bij de foto.

Catherine viert haar verjaardag in huiselijke kring, met prins William en hun kinderen prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis van 20 maanden. De verjaardagsfoto is gemaakt door Matt Porteous, die de hertogin en haar gezin vaker voor de lens heeft gehad. Hij maakte de afgelopen jaren naam met doopfoto’s van prins Louis, de verjaardagsportretten van prins George en de kerstkaarten van de familie.

Prins Charles en Camilla besteden op sociale media ook aandacht aan de verjaardag van hun schoondochter, met een reeks archieffoto’s van Catherine in functie.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord