‘Nieuwe nanny voor prins George’

Vorsten

09-03-2014 13:35:00

LONDEN – Prins William en zijn vrouw Catherine hebben een nieuwe nanny voor prins George gevonden. Omdat ze graag wilden dat het kleine prinsje zou wennen aan zijn nieuwe oppas hebben de Hertog en Hertogin van Cambridge besloten om zonder hun zoon naar de Malediven te gaan, weet Mirror.

“Catherine en William vonden het een goed plan om de nieuwe oppas kennis te laten maken met prins George als zij er zelf niet zijn”, vertelt een bron aan de krant. “Zij zal degene zijn die voor George moet gaan zorgen als zij er niet zijn, dus ze moet het jongetje goed leren kennen.” Maar de nieuwe nanny staat er niet helemaal alleen voor, want de moeder van Catherine is ook bij haar kleinzoon.

Volgens de krant zal de nieuwe oppas meegaan als prins William en Catherine in april een drieweekse rondreis maken door Australië. Eerder werd al druk gespeculeerd dat de twee op zoek moesten naar een nieuwe nanny voor de reis.

Deze week werd bekend dat prins William en Catherine voor een weekje naar de Malediven zijn vertrokken. In de media werd wisselend geschreven over hun keus om hun zoon niet mee te nemen op de reis.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze Vorsten:

 

– Haakon en Victoria, vrienden onder elkaar
– Filip en Mathilde wél naar Griekenland
– Bijna 40: prins William kiest eigen pad
– Sisi’s rebelse kleindochter
– Mode: een kijkje op de rug