‘Nog altijd roodharige’ Sarah Ferguson dankbaar voor felicitaties

Vorsten

2020-10-15 18:17:37

Sarah Ferguson is donderdag 61 geworden. Op sociale media deelt de hertogin van York een een filmpje waarin ze haar fans, vrienden en familie bedankt voor alle verjaardagswensen.

“Hallo allemaal, ik wilde jullie even kort bedanken voor alle lieve berichtjes. 61, nog altijd roodharig en nog niet weg,” zegt Ferguson. Haar dochter prinses Eugenie, die in verwachting is van haar eerste kindje met haar man Jack Brooksbank, feliciteert haar moeder via Instagram. “Gelukkige verjaardag voor mijn lieve mumsy, je bent uniek,” schrijft ze bij een post met allerlei foto’s van de aanstaande grootmoeder.

“Er waren te veel foto’s om uit te kiezen die laten zien hoe ontzettend uniek jij bent,” aldus Eugenie. Ze deelt onder meer een selfie van hun samen en een foto waarop Sarah Ferguson op een paddestoelstoeltje zit.

De hertogin besteedt een deel van haar verjaardag met kinderen verhalen voor te lezen tijdens haar YouTube-show Storytime with Fergie and Friends, die ze aan het begin van de coronacrisis gestart is.


Meer Verenigd Koninkrijk