Nog geen nieuwe datum voor Invictus Games in 2021

Vorsten

08-06-2020 11:24:43

De organisatie achter de Invictus Games heeft nog geen nieuwe datum kunnen vinden waarop het evenement volgend jaar in Den Haag kan plaatsvinden, dat schrijft het maandag op de eigen website.

Eind mei had de organisatie al gehoopt om met een nieuwe specifieke datum te komen voor het sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen, maar dat is niet gelukt. “Ten tijde van de beslissing hoopten we dat de lange vertraging ons sterker uit de lockdown zou laten komen, maar niets is zeker in een post-coronawereld. Hoe snel we ook weer terug willen keren naar het normale leven, moeten we ons kunnen blijven aanpassen aan iedere ontwikkeling.”

Alle focus ligt nu op het laten plaatsvinden van de Invictus Games in de periode eind mei-begin juni 2021. Ook is september volgens de organisatie niet uitgesloten. “Op die manier zijn we het best voorbereid om een grootschalig evenement na de coronacrisis te laten plaatsvinden.”

De Invictus Games zouden dit jaar van 9 tot en met 16 mei in Den Haag hebben plaatsgevonden. De Britse prins Harry is bedenker en initiatiefnemer van het evenement.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.