Ook Charles en Camilla blijven thuis met kerst

Vorsten

01-12-2020 21:25:13

Ook prins Charles en zijn vrouw Camilla blijven dit jaar thuis met kerst vanwege de coronacrisis. Zij zullen de kerstdagen doorbrengen op Highgrove House, een familiehuis in Gloucestershire, melden Britse media.

Het is wel de verwachting dat zij ergens in de kerstvakantie een keer op bezoek gaan bij koningin Elizabeth en prins Philip. Ook zal Camilla haar familie ergens in de vakantie bezoeken.

Eerder op de dag werd al bekend dat koningin Elizabeth en prins Philip de kerst dit jaar niet traditiegetrouw op het landgoed Sandringham gaan vieren. Het echtpaar gaat voor “rustige” feestdagen in Windsor Castle.

Kort voor de kerst komt de koninklijke familie normaal gesproken samen voor een lunch op Buckingham Palace, om daarna te verzamelen in Sandringham. De Britse vorstin verbleef de afgelopen maanden al vooral in Windsor Castle, waar een gezondheidsbubbel rond haar is gevormd.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.