Ook website prins Charles in rouwstand na dood prins Philip

Vorsten

2021-04-09 16:18:15

Een paar uur nadat de officiële website van het Britse koningshuis werd aangepast, is ook de website van prins Charles op zwart gegaan vanwege het overlijden van prins Philip. Charles’ vader stierf vrijdag op 99-jarige leeftijd.

“Deze website is tijdelijk aangepast naar aanleiding van de dood van de hertog van Edinburgh”, staat nu op de compleet zwarte site van Charles en zijn vrouw Camilla, princeofwales.gov.uk. Bezoekers worden doorverwezen naar royal.uk, de site van de koninklijke familie die direct werd aangepast nadat koningin Elizabeth het overlijden van haar man bekendmaakte.

De verklaring die Buckingham Palace uit naam van Elizabeth verstuurde is ook terug te vinden op alle officiële Instagrampagina’s van leden van de koninklijke familie. Op de pagina’s van The Royal Family, Clarence House en Kensington Palace is dezelfde foto van Philip bij de verklaring geplaatst. Ook de officiële Twitteraccounts zijn op elkaar afgestemd. Ze delen alle dezelfde foto en verklaring die ook op Instagram te zien is en hebben dezelfde zwart-witfoto van Philip als header.

Prins Harry en zijn vrouw Meghan, die vorig jaar een stap terug deden binnen het koningshuis en sindsdien hun eigen woordvoering regelen, hebben nog niet van zich laten horen. Het stel woont sinds vorig jaar met hun zoontje Archie in Los Angeles.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig