‘Pippa gaat aan de slag voor NBC’

Vorsten

2014-11-05 15:56:00

LONDEN – De Amerikaanse omroep NBC staat op het punt Pippa Middleton een baan als correspondent aan te bieden in het nieuwsprogramma Today Show. De 31-jarige zus van de Hertogin van Cambridge zou zelfs al een testitem opgenomen hebben. Dat zegt een bron tegen de New York Post.

Het netwerk zou volgens de insider in gesprek zijn met Pippa. Haar eerste tv-optreden in juni was een groot kijkcijfersucces. Daarin sprak ze met presentator Matt Lauer uitgebreid over haar relatie met haar beroemde zus Catherine, de vrouw van de Britse prins William. “Today heeft al een testitem met haar gemaakt in Utah. Als alles goed uitpakt, en daar lijkt het wel op, willen ze haar inhuren als correspondent”, aldus de bron.

Eerder deden al geruchten de ronde dat Pippa als royaltyverslaggever aan de slag zou gaan, maar dat is volgens de bron niet het geval. Ze gaat vermoedelijk items maken over thema’s als gezondheid en lifestyle. NBC ontkent vooralsnog in gesprek te zijn met Pippa over een baan als verslaggeefster.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt