Pippa Middleton weer aan de man

Vorsten

2016-01-13 07:56:00

LONDEN – Pippa Middleton heeft weer warme gevoelens voor haar ex-vriend James Matthews. De zus van Kate, de vrouw van de Britse prins William, is weer helemaal verliefd. De twee tortelduifjes gingen onlangs samen op vakantie naar het tropische eiland St Barth.

Pippa en James hadden in 2012 een korte relatie. Daarna was ze drie jaar samen met Nico Jackson. Die relatie werd in oktober verbroken. De laatste maanden werd de 32-jarige Pippa weer met haar ex gezien en volgens Daily Mail is het nu dik aan.

Het paar zou inmiddels twee maanden weer samen samen. Een liefdesvakantie naar St Barth in de Cariben maakte de band alleen nog maar hechter. Een bron vertelt aan de krant: “James ziet Pippa helemaal zitten, en zij valt ook voor hem.”

Pippa’s nieuwe vlam is wel een stukje ouder. De steenrijke ondernemer is veertig jaar. Zijn ouders baten het Eden Rock Hotel op St Barth uit. De twee logeerden tijdens de vakantie echter ergens anders, ze sliepen in een gehuurde villa. Ook Pippa’s broer James was er met zijn vriendin op vakantie.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

– Het warme nest van Kate: de Middletons

– Prinses Elisabeth op kamers

– Hoe zit het nu echt met Kroondomein Het Loo?

– Pieter van Vollenhoven schrijft over muziek