Pippa schrijft over zeilkampioen

Vorsten

14-12-2013 15:03:00

LONDEN – Pippa Middleton, de zus van de hertogin van Cambridge, schrijft in haar nieuwe column voor The Telegraph over een spannend zeiltripje dat ze onlangs maakte. Dat deed ze samen met Ben Ainslie, een Engelse wedstrijdzeiler. In het stuk schrijft Pippa hoeveel bewondering ze heeft voor Ben.

“Zeggen dat ik onder de indruk was van deze sportheld is een understatement.” Maar de kans voorbij laten gaan om met Ainslie te zeilen, deed ze niet. Pippa schrijft dat ze veel zeilervaring heeft. “Ik vind het heerlijk om te zeilen en ik heb hele fijne vakanties gehad op het meer Windermere en op de Britse Maagdeneilanden.”

Pippa schrijft dat ze op jonge leeftijd is begonnen met zeilen, net als Ainslie. “We deelden onze vroege zeilherinneringen”, aldus Pippa. Ben kreeg zijn eerste boot toen hij acht jaar oud was. “Twee jaar later deed hij mee aan wedstrijden en toen hij 15 jaar was reisde hij naar Nieuw Zeeland. Daar werd hij wereldkampioen onder de junioren.”

Aan het einde van haar column geeft Pippa ook nog vijf tips voor mensen die van het water en de sport houden. Zo beveelt ze het boek Close to the Wind aan van Ainslie zelf, de film Captain Phillips staat op haar lijstje, net als een klokje of een barometer van het merk Dalvey. Pippa deelt als vierde een recept van een bekende cocktail die mariniers volgens haar regelmatig drinken en laatste noemt ze het nummer Sail van de Amerikaanse band Awolnation.

Meer Verenigd Koninkrijk