‘Andrew spijt van vriendschap Epstein’

Vorsten

11-01-2015 13:23:00

LONDEN – Prins Andrew heeft spijt van zijn vriendschap met de Amerikaanse biljardair Jeffrey Epstein. Dat heeft een bron dicht bij de Britse prins aan The Telegraph verteld.

De jongere broer van prins Charles is momenteel verwikkeld in een seksschandaal waarin een Amerikaanse heeft verklaard als minderjarige te zijn gedwongen seks te hebben met onder anderen de prins. Het meisje zou als seksslaaf zijn uitgeleend door Epstein.

Epstein was een goede vriend van de prins, maar deze zou hun vriendschap nu betreuren. “Hij kijkt het nieuws en leest de krantenkoppen en beseft nu, en helemaal omdat de vriendschap met Epstein in 2011 al onverstandig werd genoemd, de consequenties ervan. Hij ziet nu in hoe dwaas het was.”

Epstein, die veroordeeld is voor het ronselen van een minderjarig meisje voor seks, nodigde de prins uit voor diverse feestjes, waarbij altijd schaars of geheel niet geklede jonge meisjes aanwezig waren. Virginia Roberts claimt dat ze drie keer het bed heeft gedeeld met Andrew. Ze was destijds 17 jaar.

Meer Verenigd Koninkrijk