Prins Charles bedankt postbezorgers voor hun harde werk

Vorsten

18-12-2020 19:09:35

Charles heeft vrijdag een postsorteercentrum bezocht in Cirencester. De prins van Wales nam een kijkje achter de schermen samen met een aantal postbezorgers in de drukste tijd van het jaar.

“Bedankt voor al jullie harde werk”, sprak de prins de werknemers van Royal Mail toe. De organisatie verwacht dit jaar de grootste postzakken ooit te leveren. Het kantoor verwerkt alleen deze week al ruim 300.000 brieven.

Door de coronacrisis zouden meer mensen kerstkaarten schrijven, zegt Royal Mail. De prins vindt het een goede zaak en wenst de postbezorgers veel succes toe. ” Jullie brengen zoveel vreugde aan zoveel mensen”, zei hij.

De prins bezocht daarna ook nog het Corinium Museum in Cirencester. In dit archeologische museum is een interactieve tentoonstelling over het leven in de regio Cotswolds in de prehistorie.

Het was voor Charles zijn eerste bezoekje aan het museum. “Ik ben gefascineerd door al deze dingen”, vertelde hij. De prins, die in zijn eerste studiejaar aan het Trinity College in Cambridge archeologie studeerde, genoot van de interactieve tentoonstelling en ruim zeshonderd objecten en artefacten.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord