‘Charles hoopt op kleindochter’

Vorsten

01-05-2015 15:52:00

LONDEN – Prins Charles heeft al een kleinzoon, nu zijn tweede kleinkind op komst is, hoopt hij op een kleindochter. Dat zou hij donderdag hebben verteld tijdens een bijeenkomst op Windsor Castle, weet BBC.

Volgens de nieuwszender sprak Charles met een veteraan die met zijn dochter naar Windsor Castle was gekomen. De zoon van koningin Elizabeth zou de man hebben gevraagd of hij nog meer dochters heeft. “Nee, ik heb er een. Maar dat is genoeg”, antwoordde de man lachend. Daarop zou Charles hebben gezegd: “Wij hopen deze keer op een kleindochter”.

De prins zei eerder ook al eens dat hij het leuk zou vinden om een kleindochter te krijgen. Dat zei hij in september, vlak nadat William en Catherine de komst van hun tweede kindje aankondigden.

Royaltyfans wachten al dagen voor de Lindo Wing van het St. Mary’s Hospital in Londen. Daar zal Kate bevallen. Verschillende media melden dat de vrouw van prins William al een paar dagen geleden uitgerekend was, Kate kan dus ieder moment gaan bevallen.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.