Prins Charles op de foto met scholier

Vorsten

19-03-2014 17:10:00

LONDEN – Scholier Joseph Wilson had meer geluk dan Joan Collins vorige week. Toen de jongen aan prins Charles vroeg of hij een selfie mocht maken met de prins stemde hij toe, zo weet The Telegraph. Het resultaat is te zien op de website van de Britse krant.

De 17-jarige Joseph stapte op de prins af nadat vrienden hem hadden uitgedaagd. Volgens Wilson vond de zoon van koningin Elizabeth het ‘prima’ om met hem op de foto te gaan. Het plaatje werd gemaakt op een bijeenkomst in Yalding waarbij mensen aanwezig waren die zich in hebben gezet toen de plaats onlangs te maken kreeg met overstromingen. “Hij bedankte ons voor onze bijdrage. Hij zei ook dat het heel goed was dat er organisaties als de Sea Scouts en de Cadets bestaan, zodat mensen leren hoe ze kunnen helpen in deze situaties”, vertelt Joseph die samen met zijn vader met een bootje mensen uit hun overstroomde huizen heeft gered.

“En toen heb ik hem gevraagd om op de foto te gaan. Hij nam het heel goed op”, aldus Joseph. “Hij moest lachen toen ik de foto nam.” Vorige week liet Joan Collins nog weten dat haar actie om een selfie te maken met prins Charles mislukte. Hij zou dat toen hebben geweigerd.

Prins Charles legde het bezoek af samen met zijn vrouw Camilla.

Meer Verenigd Koninkrijk