‘Prins Charles gespot tijdens jagen’

Vorsten

30-11-2014 12:55:00

SANDRINGHAM – Prins Charles is voor het eerst sinds jaren door een fotograaf gespot terwijl hij aan het jagen is. Op de website van Express staan twee kiekjes van de prins van Wales waarop duidelijk is te zien dat hij een geweer in zijn hand heeft.

Volgens de Britse krant is het voor het eerst sinds 2008 dat Charles is gezien terwijl hij aan het jagen is. De foto’s zijn genomen op het koninklijk landgoed Sandringham, in het noorden van Engeland. Express schrijft dat de prins familie en vrienden heeft uitgenodigd om daar een weekendje te jagen.

Prins Charles is niet de enige royal die dit weekend is gespot tijdens de jacht. Prins Edward, de jongere broer van Charles, was zaterdag ook aanwezig op het landgoed. Ook van hem staan er foto’s op de website van de krant. Over deze plaatjes is volgens Express een hoop te doen. Op een van de foto’s is namelijk te zien dat Edward zijn geweer naar bijna dezelfde kant richt als waar zijn zoon James (7) staat. Een deskundige vertelt de krant dat dit een van de eerste veiligheidsregels is die iemand leert als hij of zij gaat jagen: nooit je geweer in een gevaarlijke richting wijzen.


Meer Verenigd Koninkrijk