Prins Charles speecht tijdens Royalty Variety Performance

Vorsten

18-11-2020 10:27:59

Prins Charles is dit jaar virtueel te zien tijdens de Royalty Variety Performance in Blackpool. De Britse troonopvolger zal een toespraak geven tijdens het evenement waarmee geld wordt opgehaald voor mensen in de entertainmentwereld. De show wordt op 29 november uitgezonden op ITV.

Komiek Jason Manford presenteert het evenement en artiesten als Gary Barlow, Celeste en Melanie C verzorgen een optreden. Ook de 100-jarige wandelveteraan Tom Moore komt voorbij. Hij zingt vanuit huis You’ll Never Walk Alone waarmee hij eerder dit jaar een nummer 1-hit scoorde.

Met de jaarlijkse Royalty Variety Performance wordt geld opgehaald voor de Royal Variety Charity, waarvan koningin Elizabeth beschermvrouwe is. De show wordt elk jaar bijgewoond door een of meerdere leden van de Britse koninklijke familie. Vorig jaar waren prins William en zijn vrouw Catherine bij het evenement. Dit jaar is er vanwege de coronacrisis geen publiek.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.