Prins Charles trots op medewerkers Rode Kruis

Vorsten

20-06-2020 11:21:00

Prins Charles heeft op social media het Britse Rode Kruis in het zonnetje gezet. Dat deed de prins van Wales in zijn rol als voorzitter van het goede doel.

“De prins van Wales prijst het harde werk van het personeel en de vrijwilligers, en hun bereidheid om te reageren op nieuwe zorgen tijdens een wereldwijde pandemie,” schrijft Clarence House. Ook tweet Charles over de rol die het Rode Kruis speelt tijdens de Week van de Eenzaamheid in het Verenigd Koninkrijk. “Het Rode Kruis helpt de meest kwetsbare mensen door zorgpakketten uit te delen, bij de mensen langs te gaan en een bellijn te runnen.”

De Britse koninklijke familie merkt tijdens de coronacrisis het belang van het gebruik van social media. De verschillende leden besteden bijna elke dag aandacht aan een andere organisatie. Charles zette vrijdag bijvoorbeeld ook al de albatros in het zonnetje tijdens de allereerste editie van Wereld Albatrosdag.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.