Prins Edward brengt virtuele bezoeken aan hulporganisaties

Vorsten

24-07-2020 20:11:28

De graaf van Wessex, Edward, heeft deze week twee virtuele bezoeken gebracht aan hulporganisaties in Herefordshire. Op Twitter deelde het account van The Royal Family vrijdag screenshots van de ontmoeting.

Prins Edward, de derde zoon van koningin Elizabeth, bracht virtueel een bezoekje aan twee organisaties om te zien hoe zij tijdens de coronacrisis met de lockdown zijn omgegaan. Allereerst sprak hij met Hope Support, een organisatie die zich inzet om jongvolwassenen te helpen als een familielid is gediagnosticeerd met een levensbedreigende ziekte. Voor de lockdown organiseerde Hope Support uitjes en activiteiten zoals kamperen in het bos. Prins Edward kreeg te horen hoe de organisatie haar werk nu online moet doen.

Ook ging Edward virtueel langs bij Herefordshire Council. Hier leerde hij hoe de organisatie is omgegaan met de uitbraak van het coronavirus nadat er eerder dit jaar overstromingen in het gebied waren geweest. De graaf van Wessex ontmoette studenten van Weobly School en luisterde naar gedichten die zij over hun lockdown-ervaringen hadden geschreven.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord