‘Prins George komt in Australië en Nieuw-Zeeland niets tekort’

Vorsten

31-03-2014 08:48:00

LONDEN – Prins George zal tijdens zijn eerste officiële bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland niks tekortkomen. Volgens Mirror willen prins William en zijn vrouw Catherine dat de reis voor hun acht maanden oude zoontje net als thuis voelt.

De kleine prins krijgt in alle drie de residenties waar hij met zijn ouders zal verblijven een eigen kamer. Volgens de krant zal het gezin in ieder geval in drie verschillende huizen verblijven, namelijk Government House in Wellington, Admiralty House in Sydney en Government House in Canberra. Dit zijn de officiële residenties van de vertegenwoordigers van de koningin in Australië en Nieuw-Zeeland.

Ook de nanny van de prins, de net aangestelde Maria Borrallo, krijgt in de verschillende huizen steeds een eigen kamer die grenst aan die van George. In de kamers zal gezorgd worden voor een wiegje, kinderstoeltjes, handdoeken en wat speeltjes. “De hertog en hertogin van Cambridge zijn helemaal niet veeleisend, maar er zijn gewoon veel dingen die de prins nodig heeft”, vertelt een bron. “Ze willen heel graag dat het voor hem voelt alsof hij thuis is.”

In de twee landen worden momenteel al aardig wat voorbereidingen getroffen voor de komst van de hertog en hertogin van Cambridge en hun zoontje. “Ze nemen zelf veel spullen mee voor George, waaronder zijn luiers en kleren, maar er zijn ook wat spullen waarvoor in Australië en Nieuw-Zeeland wordt gezorgd.”

Meer Verenigd Koninkrijk