Prins Harry mist bruiloft van vriend

Vorsten

2013-12-16 11:55:00

LONDEN – Prins Harry heeft de bruiloft gemist van zijn dierbare vriend Jake Warren, omdat hij afgelopen weekeinde nog steeds op de Zuidpool was. Hoewel hij het einde van de expeditie op de Zuidpool heeft gevierd met een paar whisky’s, zal hij in de kou wel spijt hebben gehad dat hij thuis in Londen niet met zijn vrienden kon toasten op de trouwerij.

Zoals bekend liep de expeditie met een groep gewonde oorlogsveteranen al in het begin vertraging op door slechte weersomstandigheden. Daardoor miste prins Harry uiteindelijk de bruiloft van een van zijn beste vrienden. Zijn vriendin Cressida Bonas was zaterdag wel van de partij op het huwelijk van Zoe Stewart en Jake Warren.

De 29-jarige prins Harry had de bruiloft graag bijgewoond na de tocht van circa 350 kilometer over de ijzige vlakte. ”Toen hij aan de tocht begon, vertelde Harry zijn vrienden dat hij hoopte aanwezig te kunnen zijn”, vertelt een bron aan The Telegraph. ”Hij wist dat het erom zou spannen, maar hij ging er aanvankelijk wel vanuit dat hij op tijd terug zou zijn. Totdat de tocht vertraging opliep.”

De bruiloft was voor prins Harry een uitgelezen moment geweest om zijn vriendin weer in zijn armen te sluiten, nadat ze elkaar vier weken niet hadden gezien. ”Hij kan niet wachten om Cressy weer te zien”, zeggen vrienden in The Telegraph. De Britse krant suggereerde dit najaar al dat de twee zelf ook gaan trouwen. Hun relatie begon 18 maanden geleden.


Meer Verenigd Koninkrijk