‘Prins Harry niet direct terug naar Verenigde Staten’

Vorsten

2021-04-18 13:57:49

Het lijkt erop dat prins Harry nog niet direct terugvliegt naar de Verenigde Staten nu de uitvaart van zijn grootvader prins Philip erop zit. Bronnen zeggen tegen The Daily Mail dat de hertog van Sussex na zijn aankomst in het Verenigd Koninkrijk tien dagen in isolatie moest blijven en dat hij waarschijnlijk de komende dagen nog in zijn voormalige woning Frogmore Cottage in Windsor is.

Het is niet bekend wat de plannen van de Britse koninklijke familie zijn na de uitvaart van zaterdag. Hoewel de nationale periode van rouw is afgelopen heeft het koningshuis nog een week van rouw voor de boeg.

Volgens The Daily Mail is het denkbaar dat Harry wat tijd doorbrengt met zijn vader prins Charles. Of hij ook nog zijn broer William zal spreken, is niet bekend.

William en Harry, die de afgelopen tijd een moeizame relatie hadden, verlieten zaterdagmiddag samen de St. George’s Chapel na de uitvaart van prins Philip. Het was de eerste keer sinds een jaar dat de twee elkaar weer zagen. Op beelden is te zien dat ze met elkaar een gesprek aanknoopten. Dat biedt volgens sommige media goede hoop dat hun relatie zal verbeteren.


Meer Verenigd Koninkrijk