Prins Harry nuttigt iftar in Singapore

Vorsten

2017-05-18 14:49:00

Prins Harry schuift volgende maand in Singapore aan bij een iftarmaaltijd, waarmee tijdens de ramadan bij het vallen van de avond het vasten wordt verbroken.

De Britse prins is op 4 en 5 juni in Singapore, waar hij een lokale aids-organisatie bezoekt en deelneemt aan een polowedstrijd. Kensington Palace maakte donderdag meer details van Harry’s reis bekend.

Harry’s eerste dag in Singapore begint met een receptie van Action For AIDS Singapore. Nadien nuttigt de prins vervolgens de iftarmaaltijd.

Maandag 5 juni klimt Harry op een paard voor een polowedstrijd. Hij doet mee aan de Royal Salute Polo Cup en haalt daarmee geld op voor Sentebale, de mede door Harry opgerichte organisatie die in het Afrikaanse Lesotho kansarme kinderen ondersteunt.

Na zijn bezoek aan Singapore, een van de leden van het Gemenebest, vliegt Harry door naar Australië. In Sydney lanceert hij woensdag 7 juni de vierde editie van de Invictus Games. De door Harry bedachte sportcompetitie voor gewond geraakte militairen vindt volgend jaar van 18 tot en met 29 oktober plaats in Australië.


Meer Verenigd Koninkrijk