Prins Harry praat met winnaars 2021 WellChild Awards

Vorsten

2021-06-30 22:22:08

Prins Harry heeft een ontmoeting gehad met de winnaars van de WellChild Awards van dit jaar. De prijzen zijn voor kinderen en jongeren die op allerlei manieren geconfronteerd worden met levensbedreigende aandoeningen en ziekten. Ook zijn er prijzen voor verzorgers, vrijwilligers en verplegend personeel.

De ontmoeting vond plaats in Londen tijdens een tea party in Kew Gardens. Prins Harry, beschermheer van WellChild, bracht onverwacht een bezoek en reikte de awards uit.

Harry, hertog van Sussex, nam de tijd om iedere winnaar te feliciteren met hun prijs. Daarbij vertelden zij aan de royal welke impact de coronapandemie heeft gehad op hun leven en dat van hun families. Ook kreeg Harry te horen op welke manier de winnaars steun hadden gekregen van WellChild en van elkaar via de WellChild Family Tree-gemeenschap.

Het evenement, dat ook werd bijgewoond door beroemdheden als de muzikanten Ed Sheeran en Ronnie Wood, presentatrice Amanda Holden, danser AJ Pritchard en zijn vrouw Abby Quinnen, werd afgesloten met een akoestisch optreden van zangeres Anne-Marie.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana