Prins Harry zoals verwacht naar Invictus Games in Den Haag

Vorsten

2020-02-19 19:05:22

Prins Harry reist in mei gewoon naar de Invictus Games in Den Haag. De hertog van Sussex, die initiatiefnemer en beschermheer van het militaire sportevenement is, is samen met zijn echtgenote Meghan van de partij. Dat melden Britse media woensdag.

De organisatie van Invictus Games 2020 liet eerder al weten niet te verwachten dat Harry’s stap terug binnen het Britse koningshuis daar gevolgen voor zou hebben. “We hebben officieel nog niets gehoord, maar we verwachten hem uiteraard nog steeds”, zei een woordvoerder. “Prins Harry heeft het hele evenement opgetuigd en deelnemers vinden het tof dat hij komt, al gaat het evenement zelf natuurlijk over het herstel van de deelnemers.”

Harry en Meghan leggen per 1 april hun koninklijke titels neer en zullen van 28 februari tot en met 9 maart een ‘afscheidsronde’ doen in het Verenigd Koninkrijk. Dan wonen ze verschillende evenementen bij. Daarna vertrekt het koppel weer naar Canada, waar de twee samen met zoontje Archie een groot deel van hun tijd wonen.


Meer Verenigd Koninkrijk