Prins Harry zonder Cressida naar Sandringham

Vorsten

22-12-2013 11:41:00

LONDEN – Cressida Bonas vergezelt haar vriend prins Harry en zijn familie niet tijdens het kerstdiner op landgoed Sandringham, het buitenverblijf langs de kust van Norfolk. Evenmin doet ze mee aan de traditionele koninklijke jacht op tweede kerstdag, weet The Telegraph.

”Cressida viert kerst met haar eigen familie”, vertelt iemand uit haar vriendenkring aan de krant. Een bron binnen de paleismuren legt daarbij uit dat het niet passend zou zijn als Harry zijn vriendin Cressida al bij het kerstdiner betrekt voordat ze getrouwd zijn. Hun relatie begon 18 maanden geleden. Een andere vriendin van Cressida zegt: ”Harry en Cressida zien elkaar voordat hij naar Sandringham gaat en daarna. Ze hebben alle tijd van de wereld.” Cressida is al wel twee keer op Sandringham geweest, maar dat was op momenten dat koningin Elizabeth II en haar man prins Philip niet in de residentie aanwezig waren.

Prins Harry keerde zondag terug uit Zuid-Afrika, waar hij een aantal dagen bijkwam van zijn expeditie op de Zuidpool. Harry vertrok volgens Daily Mail een dag eerder dan zijn teamleden, speciaal om nog wat tijd door te kunnen brengen met Cressida.

Volgens Daily Mail verblijft hij de komende twee dagen bij haar familie in Norfolk, niet ver van Sandringham. ”Harry keerde eerder terug dan de anderen zodat hij Cress nog kon zien voordat hij kerst viert met de koninklijke familie op Sandringham. Hij heeft de dagen geteld totdat ze elkaar weer konden zien”, zegt een bron van Daily Mail.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel