Prins William bezoekt 600 jaar oude pub

Vorsten

04-07-2020 10:43:31

De Britse prins William heeft aan de vooravond van de versoepeling van de lockdown in Engeland in Snettisham (Norfolk) de pub de Rose and Crown bezocht en daar, Britser kan het niet, een glas cider gedronken.

William sprak in de ‘beer garden’ van de kroeg met het echtpaar Anthony en Jeanette Goodrich die de al 600 jaar oude pub uitbaten. De Rose and Crown bevindt zich op een paar kilometer van de woning van William en zijn vrouw Catherine in Anmer Hall. Zaterdag openen de pubs en restaurants in Engeland weer na een periode van enkele maanden dicht te zijn geweest als gevolg van het coronavirus.

De pub-eigenaren legden William uit hoe zij de noodzakelijke contactmaatregelen in praktijk gaan brengen. De prins benadrukte de verantwoordelijkheid van iedere Brit om ook in de horeca social distancing in acht te nemen. Op hun officiële sociale media wensten William en Catherine hun volgers een “veilig weekend.”


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.