‘William en Catherine naar New York’

Vorsten

10-11-2014 16:33:00

LONDEN – Prins William en zijn zwangere echtgenote Kate brengen volgende maand waarschijnlijk een bezoek van drie dagen aan New York. De Hertog en de Hertogin van Cambridge zullen daar volgens Daily Mail een project tegen stroperij van zijn natuurbeschermingsorganisatie United For Wildlife presenteren. De reis is nog niet officieel aangekondigd door Clarence House.

De Britse prins en zijn vrouw waren afgelopen weekeinde in Wales. Het was de eerste keer dat de Hertog en de Hertogin van Cambridge samen in het openbaar verschenen sinds Catherine haar tweede zwangerschap bekendmaakte. Ze lijkt hersteld van de zwangerschapsmisselijkheid en klaar voor een vliegreis.

In New York voeren de Hertog en de Hertogin gesprekken met dierenbeschermers over illegaal stropen en ontmoeten ze bestuurders van internationale organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds. Daily Mail sprak met een woordvoerder van de natuurbeschermingsorganisatie, die laat weten dat prins William in New York spreekt over een project om wilde dieren te behoeden voor stropers waar hij en Catherine nauw bij betrokken zijn. De voorbereidingen voor de trip zouden al begonnen zijn, want vertegenwoordigers van het paar zijn net terug van een verkenningsbezoek aan New York.

Meer Verenigd Koninkrijk