‘Prins William neemt zoon George mee naar EK-finale’

Vorsten

2021-07-11 19:56:41

De kans is groot dat prins William en zijn vrouw Catherine hun zoon prins George zondagavond weer meenemen naar het voetbalstadion. Voormalig proftennisster Marion Bartoli liet tijdens een uitzending op BBC Radio 5 vallen dat ze met Catherine had gesproken over zijn aanwezigheid bij de EK-finale in Londen.

Bartoli deed de onthulling terwijl ze commentaar gaf op de finale van het herenenkelspel op Wimbledon tussen Novak Djokovic en Matteo Berrettini. Daarbij vertelde ze ook dat er wat discussie was tussen zijn ouders over de kleding die George draagt tijdens de wedstrijd. Zelf zou de 7-jarige prins een shirt van het Engelse team aan willen, maar daar waren zijn ouders het onderling nog niet over eens. “William was voor, maar Catherine was niet zo enthousiast, dus we zullen zien”, zei Bartoli live op de radio over het gesprek dat ze gisteren met Catherine had.

Dat Bartoli zich openlijk uitlaat over wat ze met Catherine bespreekt, is opvallend. Het is onduidelijk of ze hiermee het koninklijk protocol heeft geschonden.

George zat ook op de tribune van Wembley tijdens het duel met Duitsland. Zondag speelt Engeland in de finale tegen Italië.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana