William: ‘Wie is die knappe jongen?’

Vorsten

01-03-2015 11:07:00

TOKIO – Prins William is wel in voor een grapje. Tijdens zijn bezoek aan de door een Britse architect ontworpen boekenwinkel in Tokio kreeg hij een demonstratie van een app en liet hij een avatar van zichzelf maken. Toen hij de computeranimatie zag, reageerde hij adrem: “Wie is die knappe jongen?”.

William is op bezoek in Japan. Hij kreeg in de hoofdstad een demonstratie van de door Britten gemaakte app Blippar, schrijft The Telegraph. De Hertog van Cambridge gebruikte zijn smartphone om foto’s van zichzelf te uploaden, waarna de aanwezige kinderen een animatieversie van hem maakten. Bij een van de vooraf gemaakte avatars van William was overduidelijk meer haar te zien dan normaal op zijn hoofd zit. “Wat is hier gebeurd?”, vroeg de Brit, waarmee hij de kinderen aan het lachen bracht.

Buiten de boekenwinkel stapte de prins in een witte Aston Martin. Toeschouwers maakten opmerkingen over de beroemdste klant van het automerk, James Bond. Ook hier wist William een lach op het gezicht van de aanwezige mensen te toveren, toen hij zei: “James Bond? Ik ben bekend onder dat pseudoniem.”

Op de Facebookpagina van Blippar staan foto’s van de prins met zijn animatieversie.

Meer Verenigd Koninkrijk