Prins William: onze gedachten zijn bij Eriksen en zijn familie

Vorsten

2021-06-12 23:26:18

Prins William heeft een kort eerbetoon gebracht aan de Deense voetballer Christian Eriksen. De voetballer zakte tijdens de EK-wedstrijd tegen Finland in elkaar. “Onze gedachten zijn bij Eriksen en zijn familie”, schrijft de hertog van Cambridge op Twitter.

Hij noemt het laatste nieuws over Eriksen ‘hoopvol’. De voetballer is bij kennis en ligt in het ziekenhuis na een ernstig ongeval waarbij de wedstrijd langdurig werd stilgelegd. De oud-speler van Ajax ging vlak voor de rust naar de grond. Hij werd minutenlang gereanimeerd voordat hij per brancard naar de catacomben werd gebracht. Daarna werd Eriksen naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd.

Prins William is dankbaar voor het kalme en snelle handelen van het medische team en scheidsrechter Anthony Taylor. “Goed gedaan”, vervolgt hij.

Eerder wenste William, erevoorzitter van de Britse voetbalbond FA, de elftallen die deelnemen aan het Europees kampioenschap voetbal veel succes. “Ik kijk uit naar een schitterend toernooi”, schrijft de echtgenoot van Catherine. Vervolgens tagde hij de Twitteraccounts van de elftallen van Wales, Engeland en Schotland.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana