‘Prins William op zoek naar nanny’

Vorsten

13-01-2014 08:59:00

LONDEN – Prins William en zijn vrouw Catherine zijn op zoek naar een oppas voor de kleine prins George. Het stel zou specifiek zoeken naar een nanny die met hen mee kan reizen naar Australië later dit jaar, zo vertellen bronnen aan Daily Mail.

Prins George heeft nu ook een oppas, namelijk de 71-jarige Jessie Webb. Zij was ook de nanny van prins William toen hij nog een klein mannetje was. Webb was eigenlijk al met pensioen, maar omdat ze William en zijn vrouw graag wilde helpen, besloot ze voor drie maanden terug te komen. Intussen is ze nog steeds in Kensington Palace. De krant schrijft dat de hertog en hertogin van Cambridge haar graag willen houden, maar ze kijken wel vast naar wat extra hulp voor hun Australiëreis.

“Ik kan me niet voorstellen dat Jessie Webb op haar leeftijd nog met ze mee wil reizen, en als ze dat wel doet, dan zal ze hulp nodig hebben”, aldus een insider. Er gaan geruchten dat de moeder van Catherine meegaat om op haar kleinzoon te passen, maar andere bronnen ontkennen dit.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel