Prins William speelt potje volleybal

Vorsten

2013-12-04 19:46:00

LONDEN – Prins William heeft woensdag een potje gevolleybald bij het Westway Sports Centre waar hij een bezoek aan bracht. Een coach vertelt aan het Engelse Express dat de hertog van Cambridge nog wel wat lessen kan gebruiken.

“Hij deed het goed, maar aan zijn techniek kan nog wel gewerkt worden”, laat coach Terrell Jordan aan de krant weten. “Zijn opslag was goed, maar hij moet zijn hand iets meer open doen, dan gaat het beter.”

Ook de 13-jarige Vinojh Kalaiselvan heeft wat te zeggen over het spel van de zoon van prins Charles. “Ik had een beetje medelijden met hem. Ik denk dat het zijn eerste keer was. Maar als hij blijft oefenen, dan wordt hij vast beter”, aldus het jongetje. De coach vertelt dat de kinderen het bezoek geweldig vonden.

De prins bracht het bezoekje in het kader van een speciaal sportprogramma dat hij, zijn vrouw Kate en zijn broer prins Harry steunen. De hertogin van Cambridge ging onlangs ook volleyballen tijdens een workshop. Zij kwam er een stuk beter van af, weet de krant.


Meer Verenigd Koninkrijk