Prins William verwacht ‘drama’ van dochter

Vorsten

2016-02-27 11:27:00

Prins William vindt prinses Charlotte een hele makkelijke en lieve baby, maar bereidt zich voor op ‘drama’. De hertog van Cambridge zei dat tijdens een bezoek aan het Principality Stadium in Cardiff, voorafgaand aan de rugbywedstrijd van Wales tegen Frankrijk. Toen hem tijdens een gesprek met een aantal geblesseerde spelers werd gevraagd hoe het met zijn kinderen gaat, zei hij: “Heel goed. Niets gebroken tot nu toe, maar ze doen hun best. Ze rennen, springen en gooien dingen om”, aldus The Telegraph.

“Zeg me alsjeblieft dat het makkelijker wordt. Charlotte is heel makkelijk, ze is lief. Maar alle vaders die ik spreek zeggen me ‘wacht maar tot ze negen of elf zijn, dan worden ze wild’. Ik kan niet wachten. Er zal wel wat drama komen,” vervolgt de vader van prinses Charlotte en prins George.

De Britse prins bezocht het 6 Nations rugbyduel in zijn hoedanigheid als beschermheer van de Welsh Rugby Charitable Trust, een stichting die praktische steun biedt aan spelers die hun rugbycarrière wegens een zware blessure hebben moeten afbreken.


Meer Verenigd Koninkrijk