Prins William wenst voetballers Wales succes

Vorsten

2016-07-06 12:27:00

Prins William wenst de voetballers van Wales veel succes in de halve finale van het EK voetbal. Het Welshe team moet woensdag aan de bak tegen Portugal.

“Gefeliciteerd met het bereiken van de halve finales”, begint William een brief, die Kensington Palace woensdag deelde via Twitter. De prins feliciteert de voetballers ook met het feit dat ze veel verder zijn gekomen dan Engeland, dat in de achtste finale werd uitgeschakeld door IJsland.

William schrijft ook dat hij ‘enorm is geïnspireerd’ door de prestaties van de voetballers. “Jullie saamhorigheid, passie en zelfverzekerdheid is ongeëvenaard tijdens dit toernooi.” Volgens de prins kan de ploeg rekenen op duizenden nieuwe fans.

William is niet van plan naar Lyon af te reizen voor de halve finale. “Harry en ik moedigen jullie vanavond vanuit huis aan.” Prins George en prinses Charlotte, de kinderen van William, kunnen dat in een gepaste outfit doen. Hun opa prins Charles kreeg woensdag tijdens zijn bezoek aan de Welshe stad Pontypridd voetbaltenues met daarop de namen van de tweejarige prins en de eenjarige prinses.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana