Prinses Anne (70) bedankt voor felicitaties

Vorsten

2020-08-15 12:39:12

Prinses Anne heeft zaterdag via de sociale media van Buckingham Palace bedankt voor de gelukwensen die ze uit de hele wereld ontving ter gelegenheid van haar zeventigste verjaardag. “Dank u voor alle warme wensen”, luidde de boodschap die het paleis namens de Princess Royal, zoals haar officiële titel luidt als oudste dochter van het staatshoofd, verspreidde.

Het bedankje ging vergezeld van een van de nieuwe foto’s die John Swannell eerder dit jaar maakte bij prinses Anne thuis, in Gatcombe Park. Dat was nog net voor de lockdown, waardoor Swannell een fraaie reeks kon voortzetten. Hij maakte namelijk ook de foto’s ter gelegenheid van de 40e, 50e en 60e verjaardag van Anne. Swannell (73) zal, als beiden dan nog leven, ongetwijfeld over tien jaar weer welkom zijn op Gatcombe Park.

Prinses Anne, geboren vijf jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog op de dag dat Japan in 1945 capituleerde, viert haar verjaardag op bescheiden wijze. Alle aandacht moet zaterdag uitgaan naar de herdenking van VJ Day – de dag dat de overwinning op Japan wordt gevierd. Op de sociale media van de koninklijke familie werd de prinses wel op de gebruikelijke manier gelukgewenst.

Zo plaatsen William en Catherine foto’s van henzelf met Anne die de jongere generatie eerder dit jaar aanraadde niet steeds te proberen het wiel opnieuw uit te vinden, maar eens wat vaker te kijken naar haar generatie.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig