Prinses Anne assisteerde moeder Elizabeth bij eerste Zoom-call

Vorsten

2020-07-29 10:11:35

Tijdens haar eerste gesprek via Zoom vorige maand werd de Britse koningin Elizabeth geassisteerd door haar dochter Anne. De prinses leerde haar moeder over het internetfenomeen, zo is te zien in een sneakpreview van de woensdag te verschijnen ITV-documentaire over Anne.

Het eerste Zoom-gesprek van de Queen was met Anne en vier zorgmedewerkers die tijdens de coronacrisis voor hun familie hebben gezorgd. Elizabeth wordt als laatste aan het gesprek toegevoegd.

“Goedemorgen daar in Windsor”, begint Anne als haar moeder op beeld verschijnt. “Als het goed is zie je nu zes mensen op je scherm.” De Queen is er echter nog niet helemaal van overtuigd. “Ik zie er in ieder geval vier”, zegt ze. “Nou mij heb je niet nodig, je weet hoe ik eruit zie”, reageert Anne gevat.

De clip, die door ITV-journalist Chris Ship op Twitter werd gedeeld, kan rekenen op veel enthousiaste reacties van kijkers. De hele documentaire Anne: The Princess Royal at 70 wordt woensdag ter ere van Anne’s 70e verjaardag uitgezonden.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

– Het warme nest van Kate: de Middletons

– Prinses Elisabeth op kamers

– Hoe zit het nu echt met Kroondomein Het Loo?

– Pieter van Vollenhoven schrijft over muziek