Anne per helikopter naar Cheltenham

Vorsten

13-03-2015 17:41:00

LONDEN – Prinses Anne heeft een drukke dag achter de rug. In de ochtend was ze in Londen bij een speciale herdenkingsdienst. Tijdens de dienst werd stilgestaan bij het einde van de oorlog in Afghanistan. Na de dienst haastte de ‘Princess Royal’ zich naar Cheltenham om aanwezig te zijn bij de paardenraces op het Cheltenham Festival.

The Telegraph schrijft dat het een flinke afstand is om in zo’n korte tijd te overbruggen. Met de auto zou de dochter van koningin Elizabeth het misschien niet op tijd hebben gered. Daarom besloot ze met een helikopter af te reizen naar de stad in het graafschap Gloucestershire.

Prinses Anne was niet alleen bij de paardenraces. Volgens The Telegraph waren haar dochter Zara en haar schoonzoon, Mike Tindall, er ook.

Koningin Elizabeth en haar man prins Philip, prins Charles en zijn vrouw Camilla, prins William en zijn vrouw Kate en Afghanistanveteraan prins Harry waren met nog een paar familieleden in de ochtend aanwezig bij de herdenkingsdienst in de St. Paul’s Cathedral. Voor Catherine was het een van haar laatste publieke afspraken voordat haar zwangerschapsverlof begint.


Meer Verenigd Koninkrijk