Prinses Charlotte heeft eigen thee

Vorsten

06-05-2015 12:02:00

LONDEN – Fans van het Britse koningshuis kunnen zich door de komst van het Britse prinsesje Charlotte uitleven op de vele merchandising. Zo heeft de Prince William Pottery in Liverpool ter gelegenheid van de geboorte van het tweede kindje van prins William en zijn vrouw Kate een speciale mok ontworpen.

Ook heeft het prinsesje, dat afgelopen zaterdag ter wereld kwam, al haar eigen thee. Taylors of Harrogate, het bedrijf achter de populaire Yorkshire Tea, heeft enkele doosjes van een speciale theemix gemaakt. De thee heeft als naam Charlotte’s Tea en de Britse royals hebben al een van de doosjes mogen ontvangen. Tom Blair van Yorkshire Tea vertelt: “Er is niks Britser dan een lekker kopje thee, dus wij vonden dat het slechts onze plicht was om het nieuwe prinsesje een van de doosjes te sturen.”

De andere doosjes worden op de Facebookpagina verloot onder fans met dezelfde naam als het prinsesje. Ook brengt Taylors of Harrogate doosjes met Alice en Victoria thee uit, voor het geval William en Kate hadden gekozen voor een andere naam. Volgens de Britse krant Metro zou er zelfs een doosje geproduceerd zijn met Arthur thee, voor het geval de baby een jongetje was.

Meer Verenigd Koninkrijk