Prinses Eugenie en echtgenoot helpen mee bij Leger des Heils

Vorsten

2020-05-15 03:07:03

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank hebben de handen uit de mouwen gestoken bij het Leger des Heils. Eugenie postte hier een aantal foto’s van op Instagram en benadrukte hoe belangrijk het werk is dat de liefdadigheidsinstelling verricht, zeker ten tijde van het coronavirus.

“Sinds 1865 staan de deuren van het Leger des Heils open om mensen te helpen. De afgelopen jaren heb ik zelf hun toewijding en inzet kunnen aanschouwen, toen ze Jack en mij vroegen om mee te helpen met het inpakken van pakketten zeiden we meteen ‘ja’,” aldus Eugenie.

“Samen met andere vrijwilligers hebben we voedselpakketten samengesteld, die door de organisatie worden gedistribueerd naar verschillende voedselbanken. Nu is dat nog meer dan normaal nodig, want hierdoor kunnen duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk eten. Hun boodschap is duidelijk: deur heeft altijd opengestaan en dat zal ook zo blijven.”

De Britse prinses liet al eerder van zich horen tijdens de coronacrisis en sprak onder meer haar steun uit voor hulpverleners. Ook verraste ze medewerkers van een ziekenhuis met gezonde en lekkere lunchpakketten. Samen met haar moeder Sarah Ferguson bracht ze vers fruit en verse groenten, tezamen met handcrème naar andere ziekenhuizen.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt