Queen met familie naar de kerk

Vorsten

29-12-2014 08:57:00

NORFOLK – Koningin Elizabeth heeft zondag met haar familie een dienst bijgewoond in de St. Mary Magdalene-kerk op het landgoed Sandringham. Express schrijft dat er bij de kerk zo’n duizend mensen op de Queen stonden te wachten. Er werd geklapt en gejoeld toen Elizabeth zich liet zien.

De Britse krant schrijft dat de koningin vergezeld werd door andere leden van de koninklijke familie. Zo waren prins Philip, prins Charles en prinses Anne samen met haar echtgenoot en zoon ook bij de dienst aanwezig. Net als prins Edward en zijn vrouw Sophie, de Gravin van Wessex.

Prins William, Kate en prins George werden niet gezien. Volgens de krant had het gezin besloten thuis te blijven, bij Anmer Hall. Op de website van Express staan foto’s van de royals op het moment dat ze aankomen bij de kerk.

Na afloop van de dienst maakten Philip, Charles, Edward en Sophie, de gravin van Wessex, praatjes met verschillende mensen die bij de kerk stonden te wachten om een glimp van de royals op te vangen. Op eerste kerstdag woonde de koninklijke familie ook een kerkdienst bij.

Meer Verenigd Koninkrijk