Recensies Finding Freedom niet meer te lezen op Amazon

Vorsten

24-08-2020 22:55:14

Het boek Finding Freedom, over het leven van prins Harry en zijn vrouw Meghan, is niet meer door iedereen te beoordelen op Amazon. De online boekenwinkel heeft die mogelijkheid tijdelijk stopgezet omdat voor- en tegenstanders van de Sussexes zich hadden gemobiliseerd om zoveel mogelijk lovende of juist hatelijke recensies achter te laten.

“Amazon heeft ongebruikelijke recensieactiviteiten bij dit product opgemerkt. Daarom zijn voorlopig alleen geverifieerde aankooprecensies te zien”, zo staat op de website.

Het veelbesproken boek van Omid Scobie en Carolyn Durand kwam eerder deze maand uit en bereikte direct de top van de bestsellerslijsten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ook in Nederland deed het boek het voor een Engelstalige titel goed met een zeventiende plaats in de Bestseller 60.

In het boek komen details naar buiten over het leven binnen het Britse koningshuis en de beslissing van Harry en Meghan om een ‘stap terug’ te doen. Het stel vertrok eerder dit jaar uit Engeland en woont inmiddels in de buurt van Santa Barbara.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.