Sarah Ferguson bedankt kopers van haar debuutroman

Vorsten

18-08-2021 12:15:06

Sarah Ferguson is de mensen die haar debuutroman Her Heart for a Compass hebben gekocht dankbaar. “Hartelijk dank aan iedereen voor jullie steun van mijn eerste roman”, deelt de hertogin van York woensdag op sociale media.

Het boek van de ex-vrouw van prins Andrew verscheen op 3 augustus. Volgens Nielsen, het bedrijf dat de verkoop van boeken in het Verenigd Koninkrijk bijhoudt, werden er in de eerste twee weken ruim 2300 exemplaren verkocht. De hertogin stond vorige week op de tiende plek van de Britse bestsellerlijst in de categorie fictie.

Sarah baseerde het verhaal van Her Heart for a Compass op dat van haar voorouders. “Ik heb de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar mijn familiegeschiedenis met behulp van de koninklijke archieven. Het boek bevat daardoor veel details uit het Victoriaanse tijdperk. Ook heb ik gebruikgemaakt van mijn eigen levensreis en ervaringen. Dus het is een verhaal dat mij zeer na aan het hart ligt”, vertelde ze er eerder over.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.