Sarah Ferguson heeft vrede met fouten in verleden

Vorsten

2021-07-19 20:18:09

Sarah Ferguson heeft geen spijt van fouten die ze gemaakt heeft in haar leven. Dat vertelt de hertogin van York en ex-vrouw van de Britse prins Andrew maandag aan People.

“Iemand vroeg aan mij, ‘als je een astronaut was en alles kon achterlaten, zou je dan al je fouten en mislukkingen achterlaten?’ Natuurlijk niet, antwoordde ik”, aldus de 61-jarige hertogin. “Ik ben vrienden geworden met al mijn fouten en mislukkingen. Ik heb vrede met ze allemaal.”

Volgens Sarah heeft ze vrede met haar fouten door te schrijven aan haar debuutroman Her Heart for a Compass die in augustus uitkomt. “Toen ik bezig was met de research voor mijn hoofdpersonage Lady Margaret, vond ik stukjes van mezelf terug. Ik zag de veerkracht en moed die ikzelf ook voel.”

Met het uitbrengen van haar boek omarmt de moeder van prinses Eugenie en prinses Beatrice een nieuw hoofdstuk in haar leven. “Ik moet me ervan bewust zijn dan het niet langer nodig is om perfect te zijn”, vertelt de hertogin. “Sarah zijn is precies genoeg.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana