‘Spice Girls bij huwelijk Harry en Meghan’

Vorsten

2018-02-27 18:51:00

De bruiloft van prins Harry en Meghan Markle belooft behoorlijk pittig te worden. Het bruidspaar heeft de Spice Girls uitgenodigd, liet een van de zangeressen zich ontvallen in de Amerikaanse talkshow The Talk.

“Ja, ik ga. Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen”, antwoordde Melanie Brown op de vraag of ze iemand kende die op 19 mei naar het huwelijk gaat. De zangeres verklapte dat ook de vier andere Spice Girls zijn uitgenodigd. Op de vraag of de dames optreden voor Harry en Meghan, wilde ze geen antwoord geven. “Ik moet gaan.”

Brown liet ook niets los over hoe de uitnodiging voor het huwelijk eruit ziet. “Dat wordt te persoonlijk. Hij is gepast, meer zeg ik er niet over.”

Prins Harry was als tiener groot fan van de Spice Girls, bekend van hits als Wannabe en Spice Up Your Life. In 1997, een paar maanden na de plotselinge dood van zijn moeder Diana, bezocht Harry met zijn vader prins Charles een concert van de Britse meidengroep. De dames brachten de toen dertienjarige Harry tijdens een ontmoeting in verlegenheid door hem op zijn wang te zoenen en zijn hand vast te houden. Ook Harry’s bruid Meghan zou groot fan zijn van de Spice Girls.


Meer Verenigd Koninkrijk

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!