‘Spotify heeft miljoenen over voor deal met Meghan en Harry’

Vorsten

30-08-2020 14:52:43

Prins Harry en Meghan zouden binnenkort wel eens hun eigen podcast op Spotify kunnen krijgen. De muziekstreamingdienst heeft er naar verluidt miljoenen voor over om een deal te sluiten met de hertog en hertogin van Sussex. Dat schrijven verschillende Britse media.

Spotify heeft eerder al een succesvolle samenwerking gesloten met voormalig First Lady Michelle Obama, en hoopt nu weer een hit te scoren met de hertog en hertogin van Sussex. In juni bereikte Spotify ook al een overeenkomst met Kim Kardashian.

Volgens bronnen van de Mirror staan Harry en Meghan al een tijdje op het verlanglijstje van de streamingdienst en wordt er binnenkort een uitgebreid voorstel naar Meghans agent in de Verenigde Staten gestuurd.

Sinds het vertrek van Harry en Meghan uit het Verenigd Koninkrijk gaan er al langer geruchten over een potentiële Hollywood-carrière voor het koppel. Zo meldde Variety dat de hertog en hertogin bezig zijn met een televisieproject, waarvan ze hopen dat een van de grote uitzenders toehapt.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord