Spotify-podcast Meghan verschijnt aankomende zomer

Vorsten

18-03-2022 05:42:03

De nieuwe Spotify podcast van Meghan, de hertogin van Sussex, zal deze zomer verschijnen. Nadat Meghan en haar echtgenoot prins Harry in december 2020 een deal van zo’n 18 miljoen euro tekenden bij de streamingservice, kwam er tot nu toe maar weinig content van de Sussexes. Een woordvoerder van Archewell Audio, het bedrijf dat Meghan en Harry voor al hun mediaproducties hebben opgezet, bevestigt dat Meghan nu inderdaad met een podcast gaat komen. Dit meldt Page Six.

Meghan en Harry maakten eind december 2020 hun ‘introductie’ podcast voor Spotify, met gasten als Elton John, Tyler Perry, Stacey Abrams en James Corden. Daarna bleef het stil rond de Sussexes, waarvan wel het een en ander verwacht werd, gezien de miljoenendeal die ze maakten.

In januari sprak het paar zich uit tegen de controversiële podcasts van Spotify ‘collega’ Joe Rogan, die zich volgens hen schuldig zou maken aan het verspreiden van misinformatie over het coronavirus. Ondanks hun bezwaren namen de twee geen afstand van hun contract en dienen ze nu dus werk aan te leveren.

Ook voor Netflix, waarmee Meghan en Harry in 2020 eveneens een deal sloten, heeft het paar tot op heden maar weinig gedaan. “Misschien hebben ze teveel hooi op hun vork genomen en onderschat hoeveel tijd en werk er gaat zitten in het produceren van content. Aan de andere kant: ze hebben toegang tot de beste mensen binnen de entertainmentindustrie, dus hoe moeilijk kan het zijn om een paar podcasts te maken en een paar scripts voor documentaires neer te leggen?”, aldus een bron.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze Vorsten:

 

– Haakon en Victoria, vrienden onder elkaar
– Filip en Mathilde wél naar Griekenland
– Bijna 40: prins William kiest eigen pad
– Sisi’s rebelse kleindochter
– Mode: een kijkje op de rug