Spotify zoekt producers voor podcast Harry en Meghan

Vorsten

26-01-2022 03:20:03

Hoewel Harry en Meghan eind 2020 een miljoenendeal tekenden met Spotify om voor het bedrijf podcasts te gaan maken, is daar tot nu toe weinig van terecht gekomen. Daarom neemt het techbedrijf nu zelf de touwtjes in handen om een team samen te stellen dat de door hen gewenste content van de Sussexes levert. Dit meldt Newsweek.

Harry en Meghan lanceerden hun Archewell Audio in december 2020 met een feestelijke special waarin onder andere Elton John, James Corden, Tyler Perry, Naomi Osaka en Stacey Abrams te horen waren. De meest speciale gast was hun zoontje Archie, die zijn eerste publiekelijke woordjes sprak in de podcast. In het bijgaande persbericht werd vermeld dat er in 2021 podcasts van het paar verwacht konden worden, maar inmiddels is dat jaar voorbij en wil Spotify waar voor hun geld zien.

Daarom gaat het bedrijf Gimlet Projects, een zusteronderneming van Spotify, nu actief op zoek naar de juiste producers die in staat zijn een wekelijkse show samen te stellen voor de Sussexes. In de podcasts moeten vooral hooggeplaatste vrouwen aan het woord komen. De werknemers zullen werkzaam zijn vanuit Los Angeles, maar kunnen wanneer dat kan ook vanuit huis werken.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel