Troian Bellisario bloednerveus voor bruiloft Harry en Meghan

Vorsten

2020-07-21 14:17:57

Troian Bellisario had slapeloze nachten voorafgaand aan het huwelijk van prins Harry en Meghan in 2018. De Pretty Little Liars-actrice was te gast tijdens de bruiloft op 19 mei maar was “extreem angstig” omdat ze geen idee had wat ze moest aantrekken, blikt ze terug in de Australische Daily Telegraph.

Niet alleen de grootsheid van het huwelijk maakte Troian nerveus. “Ik probeerde te verhullen dat ik vijf maanden zwanger was. Ik was ervan overtuigd dat het zou worden onthuld.”

Uiteindelijk koos de actrice voor een ruimvallende jurk en een klein hoedje met gaas, een zogeheten ‘fascinator’, maar ook daar was ze gestrest over. “Ze zien er belachelijk uit tenzij je in de jaren 30 leeft”, vindt ze. “Je kunt er een nemen die net een kunstwerk is, maar ben je dan te ijdel en leg je dan te veel de nadruk op jezelf? Of als je een te kleine fascinator neemt, zeg je dan nee tegen traditie?”

Troian was samen met haar man Patrick J. Adams, Meghans voormalige Suits-collega, te gast. Een paar maanden na het huwelijk van de Sussexes beviel de actrice van hun eerste kind, dochter Aurora.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt