Vakantievilla Catherine te bewonderen

Vorsten

2014-02-04 09:44:00

MUSTIQUE – Catherine, de vrouw van prins William, vertrok vorige week samen met hun kindje naar het zonnige eiland Mustique. Op de website van Daily Mail staan foto’s van de luxe vakantievilla waar de hertogin van Cambridge verbleef.

Bij het huren van de villa horen ook de diensten van een tuinman, een butler, een kok en een schoonmaker. Vanuit de tuin van het huis kun je volgens de krant uitkijken over de zee. De villa is gebouwd in 1970 en onlangs helemaal opnieuw ingericht en gerenoveerd. Volgens de krant is de villa voor een bedrag van 8500 pond (ruim 10.000 euro) per week te huren.

Het was de eerste vakantie van prins George. Papa William kon helaas niet mee met het tripje. Hij kon zijn colleges aan de Universitiet van Cambridge niet missen. De ouders van Catherine, Carole en Michael Middleton, haar zus Pippa en broer James waren ook mee. De familie zou maandag terug zijn gekomen van de vakantie.

Mustique is al jaren een favoriete vakantiebestemming van de Britse koninklijke familie en van de familie Middleton. Het is een klein privé-eiland en is onderdeel van de eilandstaat St Vincent and the Grenadines. William en de toen nog in verwachting zijnde Kate vierden er vorig jaar februari samen vakantie.


Meer Verenigd Koninkrijk