Veel vraag naar badjasje prins George

Vorsten

23-04-2016 09:42:00

Het kledingmerk My 1st Years wordt sinds vrijdag overspoeld met bestellingen voor de badjas die de Britse prins George droeg op foto’s tijdens het bezoek van de Amerikaanse president Barack Obama en diens vrouw Michelle aan zijn ouders. Binnen enkele minuten nadat de foto’s online stonden, was het jasje al uitverkocht, weet de Daily Mail.

Op een van de foto’s die Kensington Palace vrijdagavond deelde, schudt George de hand van Obama. Op twee andere is te zien hoe hij onder toeziend oog van zijn ouders en het presidentspaar op zijn hobbelpaard schommelt. Op de witte badjas van George staat zijn naam geborduurd. Het kledingstuk zou zo’n 34 euro kosten.

De kledingsmaak van het Britse koningshuis is vaker een voorbeeld voor veel Britten. Zo wordt de look van George’s moeder Catherine vaak gekopieerd. Onlangs zorgde ook een foto van prinses Charlotte, het zusje van George, voor een run op het jurkje dat ze droeg.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.